Bent u op zoek naar bedrukte frisbees? Wij leveren professionele kwaliteit bedrukte frisbees voor een gunstige prijs. Voor een conventionele bedrukte frisbee gebruiken wij de Ultimate frisbee van Eurodisc. De Eurodisc Ultimate is het Europese antwoord op de Amerikaanse ultimate frisbees. Deze bedrukte frisbee voldoet volledig aan de internationale standaard die geldt voor de frisbeesport. Hij weegt 175gram en heeft een diameter van 27 cm. Werp hem en hij vliegt super nauwkeurig door de lucht. Zodra je deze frisbee gooit wil je geen andere meer!

Nieuw zijn de, met eigen ontwerp, bedrukte discgolf-discs. U krijgt een Eurodisc Disc Golf Startset bedrukt met uw eigen ontwerp. Deze set bevat een bedrukte putter, midrange en driver. De drie schijven kunnen ieder een andere opdruk hebben.

Let op: De minimale bestel-eenheid is 10 stuks per ontwerp.

Prijzen bedrukte ultimate frisbees:

10 stuks: € 12,50 per stuk

25 stuks: € 10,25 per stuk

50 stuks: € 9,10 per stuk
100 stuks: € 8,25 per stuk
250 stuks: 7,95 per stuk
500 stuks: 7,50 per stuk

 

We rekenen geen instelkosten.

 

Prijzen zijn exclusief 21% BTW en verzendkosten. Per doos van 25 stuks kom je op ongeveer € 6,95 verzendkosten, vanaf 250 stuks vervallen de verzendkosten. De levertijd bedraagt 1-2 weken, dit is afhankelijk van het aantal dat je wilt hebben en de drukte op het moment dat je bestelt. De techniek die gebruikt wordt voor de bedrukking is UV-printing, hierbij maakt het aantal kleuren niet uit voor de prijs.

 

Mocht je willen bestellen dan vernemen wij graag het aantal stuks, de kleur van de frisbee (zwart, wit, geel, oranje, rood, lichtblauw, donkerblauw, groen of roze) en ontvangen we graag de opdruk in hoge resolutie met een diameter van maximaal 18,5 cm. Je ontvangt van ons nog een digitaal voorbeeld voordat we ze gaan maken.

 

Mocht je nog vragen hebben, bel ons gerust op 023-2052321